antioxidanternas effekt inaktiveras redan vid temperaturer mellan 30 och 100grader

Visste du att antioxidanternas effekt inaktiveras redan vid temperaturer mellan 30 och 100 grader? De välgörande antioxidanterna i oliv- och rapsolja försvinner redan vid 30 grader och uppvärming i mikrovågsugn utplånar så gott som alla antioxidanter. Detta är en av de faktorer som gör att det kan vara svårt att få i sig den mängd antioxidanter som behövs för att få ta del av de goda effekter som uppstår när vitaminerna och mineralerna får göra sitt. Ytterligare en faktor som bidrar till att det är svårt att få i sig antioxidanter är att det krävs en ordentlig mängd grönsaker, frukt och bär för att man ska få i sig dagsbehovet.

Att ta ett kosttillskott med antioxidanter är ett sätt att försäkra sig om att få i sig de vitaminer som enligt vetenskapliga studier bland annat motverkar cancer och stroke. Bredspektrum Antioxidant från Grace Wellness är ett utmärkt tillskott av antioxidanter för den stressade nutidsmänniskan, liksom för dem som ägnar sig åt hårt kroppsarbete eller idrottande. Det prisvärda kosttillskottet används av både fitnessgurun Susanne Lanefelt och längdskidåkaren Mathias Fredriksson och innehåller E-vitamin, C-vitamin, A-vitamin, koppar, selen och zink, och de viktiga vitaminerna B12, B6 och D3. Bredspektrum Antioxidant höjer immunförsvaret och gör dig redo att möta livets utmaningar, dessutom till ett pris som står sig bra på marknaden.

Beställer du antioxidanter från Grace Wellness får du dem hemskickade direkt i brevlådan. Genom ett förmånligt abonnemang kan du också då hem antioxidanter på regelbunden basis, något som gör att du alltid har välgörande antioxidanter hemma.
antioxidanter.biz

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *