Bingo slog igenom i Sverige under slutet av 1950-talet

Bingo slog igenom i Sverige under slutet av 1950-talet och har sedan dess varit en viktig sponsor av idrottsrörelsen. Idag tappar visserligen TV-bingon och de klassiska bingohallarna gradvis sin publik, men samtidigt växer spelet enormt snabbt på nätet. Svenska Spel, Miss Bingo, Mariabingo, Ladbrokes, Caliberbingo, Bingo Bongo, Bertil Bingo och Amigo Bingo är några exempel på sajter som erbjuder bingospel i olika varianter. För den som är intresserad av att börja spela bingo på nätet är det inte helt enkelt att välja. Var hittar man de bästa erbjudandena? På konsumentsajten http://www.bingogubben.se kan du hitta all information du behöver om nätbingo.

Bingon har alltid haft en viktig social funktion. Tidigare gick man ner till den lokala bingohallen för att träffa vänner och bekanta. Numera träffas alltfler människor via nätet. De flesta spelombud erbjuder idag chattrum där man kan prata taktik eller helt enkelt bra lära känna varandra. I dagsläget finns några hundratal bingorum på nätet. Många är engelskspråkiga, men i ett växande antal är det svenska som är första språket. På www.bingogubben.se kan du läsa mer om olika sajters styrkor och svagheter. Här kan du jämföra vinstsystem och villkor. För tillfället betalar du inte skatt på vinter från bingospel i det fall spelbolaget har sin huvudsakliga verksamhet inom EU/EES-zonen. Om du är osäker ska du kontakta Skatteverkets informationstjänst.

Använd sunt förnuft och iaktta ett visst mått av försiktighet när du spelar på nätet. Om du går via www.bingogubben.se kan du känna dig trygg. Vi jobbar uteslutande med seriösa spelbolag. Nätbingon växer snabbt just nu. Testa du också!

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *