Bryderier kring bröllopsplanering

Att planera ett bröllop är ingen lätt sak. Även om man bestämmer sig för att man bara ska hålla det litet, med bara några få gäster, så tenderar det att växa och bli större – ungefär som om bröllopet har ett eget liv och vet själv hur stort det måste vara för att det ska bli av.
Själv hade vi flera rundor fram och tillbaka. Att det skulle vara på sommaren var klart – men NÄR på sommaren var ett bryderi. Och vi visste inte om vi skulle ha det inomhus eller utomhus eller om vi skulle vigas i kyrka eller med präst ute. Och vad skulle vi äta? Och hur skulle folk sitta? Och vem skulle vi bjuda? Hur många? Det var så många frågor att bevara och så många beslut att ta att det kändes som om vi skulle gå under.
Men sedan dyker det upp tillfällen, som man måste vara uppmärksam på. Detta var 2008, och plötsligt blev det självklart att vi skulle gifta oss lördagen den 8 augusti kl åtta på kvällen. Alltså den åttonde i åttonde tvåtusenåtta kl åtta på kvällen. Den liggande åttan är evighetens symbol och ser även ut som två ringar som ligger bredvid varandra – där den ena är något större än den andra. Därefter följde flera beslut som till slut gjorde att vi hade vårt bröllop utanför en konstateljé vid en å i Ängelholm.
Vill du ha tips och råd kring planeringen av ditt bröllop kan du gå in på www.brollopsassistenten.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *