Drömresan – var, varför och på riktigt?

Ja, det är många aspekter av drömresan när man väl börjar fundera över det. Var skulle du vilja resa? Varför skulle du vilja resa dit? Och finns platsen egentligen på riktigt. I en amerikansk undersökning som gjordes för en tid sedan ställdes just frågan: “Vilken är din drömresa?” Och svaren var väldigt skiftande. Vanligt var att man hade ett ställe man drömt om, eller där man varit tidigare: “Indien har alltid fascinerat mig. Dessutom skulle jag gärna se Irland.” “Kashgar, där min man och jag träffades för över 10 år sedan.”
Sedan var det vanligt att folk pendlade mellan fantasiplatser och verkliga platser: “I verkliga livet har jag alltid velat besöka Prag, eller någonstans i Irland. Men jag är fascinerad av allt skandinaviskt; Norge och Danmark i synnerhet. Även Ryssland. Men – jag är fattig, så jag får sitta och föreställa mig mig själv i Oz eller Wonderland medan jag läser om dessa ställen för mina döttrar i stället.”
Bland amerikanarna finns det en särskild plats som ofta hägrar: “Jag vill besöka på Hawaii. I själva verket skulle jag inte ha något emot att flytta dit!” “Hawaii, så jag kunde möta upp med min svåger och hans familj – de är i Australien och vi är i Kanada så det skulle vara en perfekt möter dem i mitten resan.”
Och när man reser på sin drömresa; nog behöver man ett bra bagage. Se till att skaffa ett bra och prisvärt bagage på http://www.resväskor.eu

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *