E-handeln har expanderat i snabb takt bara under de senaste åren

E-handeln har expanderat i snabb takt bara under de senaste åren. Det mesta går snart på nätet. För prisvärda erbjudanden på spel och utrustning till sport ska du vända dig till Spelexperten. Vår e-butik, www.spelexperten.com, omfattar med än 1000 produkter och har det bredaste utbudet i Sverige. Här handlar du enkelt och tryggt. Vi är certifierade av Trygg e-handel, vilket innebär att personuppgifter och betalningar skyddas med hjälp av den senaste tekniken inom datasäkerhet. Gå in på hemsidan och läs mer om våra varor som ex Ubongo,  Alfapet eller Spelet Agricola eller kontakta vår kundtjänst. Vardagar mellan 08:00 och 17:00 finns vi tillgångliga. Ring 026-18 24 27 eller skriv till info@spelexperten.com. Välkommen till Spelexperten!

Legospel har länge varit populära, inte minst bland de yngre. I vårt sortiment hittar du bland annat Lego Champion, som utsågs till årets familjespel 2011. Lego Champion kan spelas från 7 år testar hur bra du är på utmaningar. Spelet Ninjago är en annan storsäljare. Här handlar det om att sätta stopp för den onde general Skelett och hans vakter, som tagit över Ninjafortet. För att besegra general och de onda krafterna måste du handla snabbt och hitta de gyllene vapnen. Ninjago rekommenderas från 8 år. I lego-spelet Magikus tävlar man om vem som blir först med att hitta de magiska ingredienserna för att framställa trollformeln. Du kan besegra dina konkurrenter genom att stjäla deras ingredienser. Här gäller det att vara uppmärksam! Ingen går att lita på.

Frakt kostar alltid 49 kronor när du handlar hos Spelexperten, oavsett hur många varor du beställer och hur mycket de väger. Handla dina spel som ex bondespeletwww.spelexperten.com!

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *