För att kroppen ska må bra krävs en bra balans mellan nyttig kosthållning

För att kroppen ska må bra krävs en bra balans mellan nyttig kosthållning, motion och tillräckligt med vila. För många av oss är det svårt att hitta den rätta balansen. För att hinna med arbete, familj och allt annat i tillvaron tvingas vi alltför ofta slarva med både mat och motion. För dig som inte har tid att laga näringsriktig kost varje dag är måltidsersättning ett utmärkt alternativ. Dels sparar du tid, dels kan du vara säker på att kroppen får i sig alla de näringsämnen den behöver för att må bra. Besök vår e-butik, painon-hallinta.com, och ta en titt på vårt stora sortiment av hälsoprodukter. Sajten finns på både finska och svenska.

Numera används så kallade kosttillskott inom de allra flesta sporter. De hjälper dig att prestera extra bra i situationer när det verkligen gäller samt hjälper kroppen att återhämta sig efter ett hårt träningspass. Kosttillskott är dock inte bara för elitidrottare. Om du har några frågor kring vilka produkter som passar dig bäst, hör då av dig till oss via e-post, info@painon-hallinta.com eller info@sundochpigg.se.

I vår e-butik hittar du bland annat Herbalifeline, ett Omega 3-tillskott, vars fettsyror EPA och DHA bidrar till ett sunt hjärta. Efter våra kroppar inte producerar tillräckligt av dessa på egen hand behöver vi tillskott utifrån. Enligt den europeiska myndigheten för livsmedelssäkerhet, EFSA, bör du ta in omkring 250 mg EPA och DHA varje dag. DHA bidrar till att bevara hjärnans och synens normala funktioner. Läs mer om Herbalife line och våra andra hälsoprodukter på http://www.bra-vekt.no/.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *