Gillar du att spela bingo? Idag finns det ett flertal bra nätbingosajter

Gillar du att spela bingo? Idag finns det ett flertal bra nätbingosajter att välja mellan, till exempel Svenska Spel, Miss Bingo, Mariabingo, Ladbrokes, Caliberbingo, Bingo Bongo, Betsson Bingo, Bertil Bingo, Amigo Bingo och Unibet Bingo. Olika nätombud erbjuder olika villkor. Hur vet man då vem som har de bästa erbjudandena? Var hittar du bästa bonusarna och högsta vinsterna? Gå till www.bingoresurs.se . Här hittar du allt du behöver för att komma igång och spela nätbingo. Vi arbetar uteslutande med säkra och licensierade sajter.

I klassisk bingo består brickan av 25 rutor, i 5 rader och 5 kolumner. Det totala antalet nummer är 75. Utroparen fortsätter dra nummer tills någon kan bilda en vågrät, lodrät eller diagonal rad på sin bricka. När du spelar på nätet kan du låta datorn hålla reda på brickorna för att på så sätt se till att du inte går miste om någon vinst.

Det första du gör när du besöker en spelsajt är att registrera ett konto. Var noga med att kontrollera dina personuppgifter så att det inte blir några problem när det är dags att ta ut eventuella vinster. Det vanliga är att pengarna sätts in på detta konto och att du sedan kan föra över dem till ett vanligt bankkonto. Idag finns tillåter dock många spelombud att du använder dig av Neteller eller någon annan så kallad e-plånbok.

Just nu är vinster från bingospel skattebfriade, förutsatt att spelbolaget har sin huvudsakliga verksamhet i EU/EES-området. Om du känner dig osäker på vad som gäller, vänd dig i så fall till Skatteverket. Läs mer om nätbingo på www.bingoresurs.se.

This entry was posted in Casino.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *