Hur mycket lyx behöver du?

Lyx är något som vi alla vill njuta av lite till mans. Men frågan är hur mycket lyx man behöver innan man känner att man har det lyxigt. För de flesta av oss kan det räcka med en fin middag eller att gå på ett spa, eller kanske ett fint smycke för att känslan av lyx ska infinna sig. Men sedan finns det med lite mer pengar som helt enkelt inte går igång på det som vi vanliga människor tycker känns förträffligt. Sedan finns det de som alltid går till det extrema. Som den som nyligen köpte halsbandet som går under namnet Heart of the Kingdom Ruby. Detta halsband har en hjärtformad rubin i 41 karat. Rubinen är sedan omgiven av mer än 150 diamanter. Priset den såldes för var 14 miljoner dollar.
Vill man ta det lite mer lugnt kan man i stället försöka sig på att köpa Neil Lane Diamond halsbandet.
Det innehåller ett antal päronformade, kuddformiga och droppformade diamanter på totalt 140 karat. Själva kedjan är gjord av platina. Halsbandet kostar dig 4 miljoner dollar.
Du kan också ge dig på De Beers ‘Marie Antoinette halsband. Som namnet antyder har halsbandet tillhört den franska drottningen Marie Antoinette. Halsbandet innehåller diamanter på totalt 181 karat. Den största är på 8 karat. Här får du betala 3,7 miljoner dollar.
Men nöjer du dig med normal lyx kan du i stället besöka smycke.eu och shoppa loss på någon av alla snygga och prisvärda smycken därifrån.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *