Idag finns det ett enorm antal skrivare på marknade

Idag finns det ett enorm antal skrivare på marknaden. Det är inte alldeles enkelt för den enskilde kunden att hitta de bästa och mest prisvärda skrivarprodukterna. Vi på CrossPrint AG kan hjälpa dig hitta rätt! Besök oss idag på crossprint.de och titta en titt i vårt sortiment. Hos oss hittar du även förbrukningsvaror till kopiatorer och faxar.

E-butiken www.crossprint.de har ett lättfattligt ordersystem. Leta fram den artikel du önskar och lägg den i den virtuella varukorg genom att markera kryssrutan. När du shoppat klart, fortsätt till kassan. Här kan du välja mellan ett flertal säkra betalningssätt. CrossPrint åtnjuter ”Trusted Shops Guarantee”-status, en internationellt gångbar symbol för säker näthandel.

Hos oss på CrossPrint månar vi om våra kunder. Vid frågor eller funderingar är det bara att kontakta vår hjälpsamma kundservice. Våra medarbetare finns tillgängliga dagligen för dig. Mellan klockan 09:00 ich 17:00 kan ringa oss på telefonnummer 0800 588 79 73. Vår email-adress är info@crossprint.de

CrossPrints kunder inkliuderar privatpersoner, små- och medelstora företag samt internationella firmor. Idag anlitas vi av skolor och universitet, samfund, föreningar och reklambyråer. Vi strävar efter att erbjuda samma högkvalitativa service till samtliga kundsegment. CrossPrint jobbar med globalt ledande tillberkare och kan erbjuda skrivarprodukter för alla sammanhang!

Är missnöjd med dina utskrifter? Känner du att du betalar överpris för bläck, lasertoner och papper? Vänd dig till CrossPrint. Vi har det mesta inom skrivartillbehör. Hos oss hittar du allt från bläck till skrivarhuvuden, trummor och fotokonduktorer. Tillsammans hittar vi det bästa och mest prisvärda artiklarna för dig!

 

http://www.crossprint.de/brother/
http://www.crossprint.de/canon/
http://www.crossprint.de/epson/

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *