innan du tecknar bilförsäkring

Konsumenter som läser på innan de tecknar bilförsäkring kan tjäna mycket pengar. Tidigare tog det emellertid en hel del tid i anspråk att kolla och jämföra erbjudanden från olika försäkringsbolag. Numera går det snabbt. Med gratistjänsten billigaste-bilförsäkringen.se kan du jämföra nio ledande försäkringsbolag på 30 sekunder. Här får du också hjälp att teckna ny försäkring. Hos oss får du alltid samma pris som hos bolagen.

Villkor och priser ändras kontinuerligt på bilförsäkringsmarknaden. Med hjälp av www.billigaste-bilforsakringen.se är det lätt att hålla koll. Här hittar du öven mycket matnyttig information om enskilda bolag. Aktsam drivs avTrygg-Hansa, ett företag som varit länge i branschen. Idag är det ett dotterbolag till danska Codan, som i sin tur ingår i den internationella försäkringsjätten RSA. Aktsam har gjort sig kända för utmärkt kundservice. Enligt Svenskt Kvalitetsindex ligger företaget i topp i när det gäller nöjda kunder.

Förutom trafikförsäkring, halvförsäkring och helförsäkring erbjuder Aktsam ett flertal intressanta tilläggsförsäkringar. För dig som är beroende av bilen i din vardag, exempelsvis för resor till och från arbetet, är X-Traförsäkring förmodligen ett bra alternativ. Om din bil blir obrukbar kan du få ersättning antingen för 75 procent av dygns- och kilometerkostnaden eller 100 kronor per dag. Du väljer det alternativ som passar dig bäst. Skyddet gäller upp till 45 dagar.

Har du några frågor eller funderingar kring www.billigaste-bilforsakringen.se? Tveka i så fall inte att höra av dig. Hos oss slipper du telefonköer. Klicka på texten ”Ring mig!” och fyll i dina kontaktuppgifter. Vi hör av oss så snabbt vi hinner!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *