Kendama: Spelet som förbättrar din prestationsförmåga

Kendama: Spelet som förbättrar din prestationsförmåga

Visste du att japanska företagsledare anser Kendamaexperter som bättre kandidater för blivande jobbmöjligheter? Detta beror på att spelet förbättrar din prestationsförmåga och hjälper dig att utveckla positiva egenskaper så som ihärdighet, tålamod och beslutsamhet – egenskaper som du kommer att ha mycket nytta av inom arbetsvärlden. Detta kan vara en av orsakerna till varför spelets popularitet ökat så oerhört mycket den senaste tiden. Så om du inte har en Kendama än, är det kanske på tiden att du skaffar dig en och lär dig att spela.

Kendama är en japansk tradition som funnits sedan 1700-talet, och spelet har sedan dess utvecklats på många olika sätt. Kendamatävligar utförs i olika delar av världen, och de går ut på att deltagarna utför flera specifika tricks i följd så länge som möjligt. Det finns tiotusentals olika tricks att bemästra, och ju fler du kan desto högre ranking du får.

Spelexperten har ett brett sortiment av Kendamas från olika varumärken som Sweets, Ozora, Terra Kendama, Krom, Kendama USA och Play Kendama. Varje leksak är unikt designad och passar olika smaker och nivåer. Du kan välja bland till exempel följande:

  • Kroms RosaDama är en Kendama som optimerats för att passa alla spelare. Den är rubberlackad för att ge dig bättre grepp när du utför olika balanstrick, och botten på bollen är färgad helvit för att göra det lättare för dig att lokalisera hålet.
  • Kroms Deluxe V3 Pink Walnut är en av Kroms mest tekniska Kendamas. Taman (bollen) är starkt rosa så att den garanterat ska dra till sig all uppmärksamhet, och varje detalj på Kendaman har blivit designad för att optimisera spelet och göra det lättare för dig att utföra alla tricks. Det är en Kendama för en mer avancerad spelare.
  • Ozoras Black Dragon är godkänd för tävlingar av Japanese Kendama Association och passar bra för dig som vill hedra denna uråldriga tradition.
This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *