Kursgård

Kursgård är ytterilgare ett alternativ om ni känner att ni vill anordna en konferens i natursköna omgivningar. Över hela landet finns det flera kursgårdar i olika miljöer, i alla smaker och prisklasser.

En bit utanför Luleå ligger till exempel Nordkalotten Hotell & Konferens som har möjlighet att ta emot både små och riktigt stora grupper i en kreativ och vacker miljö. På kursgården finns sex salar med sköna biofåtöljer som rymmer mellan 59-700 personer, samt 28 konferens och grupprum med utrymme för 1-100 personer. Kursgården har både gym, bastu och pool till konferensdeltagarnas förfogande.

Lite mer söderut i landet, nämligen i vackra Halland, hittar vi Hotel Tylösand som faktiskt är norra Europas största kursgård. Under de senaste åren har en kongresshall, lobby och kök byggts till. Förutom kursgård har Hotel Tylösand även ett skönt spa och vacker utsikt över havet där ni kan slappna av efter en lång dag med möten och aktiviteter. På kursgården anordnas speciella temakvällar med annorlunda teman på mat och underhållning, vilket är ett perfekt sätt för konferensdeltagarna att lära känna varandra lite bättre.

En bra ide i jakten på en perfekt kursgård som passar just ditt företag är att söka runt och läsa bland de olika kursgårdarna på Internet och kanske beställa hem broschyrer från de kursgårdar som intresserar er. Det är alltid att rekommendera att leta runt lite bland rekommendationer från andra företag som anordnat konferenser på kursgårdar runt i landet, och på så sätt få lite tips och information om service, bemötande, boende osv. http://www.konferensproffsen.se

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *