Lån – Med tomma händer i paraguay

Med två tomma händer I Paraguay
Man brukar ju höra historier om personer som byggt en förmögenhet och började med två tomma händer. Men ofta är det män och ofta är de vita och ofta bor de i rika länder – så de två tomma händerna är inget emot att vara svart kvinna i Paraguay.
I staden Asuncióni Paraguay bor Sra. Claudia. Claudia är en kvinna med begränsade resurser. Hon skapar sin försörjning genom att återvinna material som kartong, plast, aluminium och annat från skrot och sopor. Claudias arbete kräver stora uppoffringar och kan vara mycket tröttande, men det tillåter henne att ge vad hennes familj behöver. Hon är mycket stolt över vad hon har åstadkommit eftersom hon aldrig behövt ta till oärliga metoder för att överleva. Hennes jobb ger henne ett sätt att leva ett anständigt och ärligt liv.
När hon får en chans att ta ett lån via Kiva, som är en internationell hjälporganisation som ger mikrolån till behövande i tredje världen för att befrämja tillväxt och stabilitet, väljer hon att köpa plast, aluminium och kartong i större kvantiteter som hon sedan kan sälja. Detta kommer att hjälpa henne att uppnå bättre resultat så att hon kan fortsätta hjälpa sin familj.
Claudia började med två tomma händer och har efter mycket slit två nästan tomma händer – men stor stolthet i sitt hjärta.
Vill du också få en chans att leva ett bra liv och satsa på det som gör att du känner dig stolt. Ta bra lån från www.alfabanken.se.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *