Olika variationer av surfplattor och hybrider

I vår familj har vi alltid haft en fascination för träd och växter. En av mina farbröder är expert på vävnadsodling. På sistone har han ägnat mycket tid till att observera hybrider i växtvärlden. Men han behöver nu använda modern teknik för att kunna fortsätta att utveckla sin forskning. Och den tekniken behövs inte bara i laboratoriet utan också på kontoret.

Häromdagen försökte han hitta tekniska lösningar som kan vara användbara för hans forskning om växthybrider. Han berättade att han var ute efter en praktisk enhet som kan hjälpa honom att forska på nätet. Han sa att han inte kan lita på sin smartphone, och att hans bärbara dator inte är så bra för det här projektet.

Jag förstod hans situation. Han besöker många avlägsna platser för att observera tillväxten av olika växter och behöver samtidigt kunna kolla relaterad information online. Han behöver också spela in videos.

Jag föreslog att han skulle köpa en surfplatta. Naturligtvis kan även en surfplatta vara en hybrid. Jag sa att han borde ta en titt på Asus Eee Pad som liknar en iPad. Detta är en hybrid av en surfplatta och en laptop.
Mer information om hybrider och annat hittar du på www.surfplattor.info.

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *