Smidig hemleverans av skrivartillbehör

För snabb och smidig hemleverans av skrivartillbehör, välj CrossPrint. Besök vår e-butik, www.crossprint.at, och ta del av vårt breda sortiment av bläck och toner för bläckstråle- och laserskrivare. Här hittar du även förbrukningsvaror till faxar och kopiatorer. Sammanlagt kan vi erbjuda omkring 7500 produkter och vi uppdaterar kontinuerligt vårt sortiment för att kunna möta vår stadigt växande kundkrets skiftande behov.

Det är enkelt att handla på www.crossprint.at. Tack vare vår effektiva söktjänst slipper du slösa tid. Ange skrivarmodell eller artikelnummer så tar vi fram de uppgifter om pris och leverans som du behöver.Du kan även söka direkt på en viss tillverkare genom att klicka på företagsikonen. När du shoppat klar, gå till kassan och välj det betalningssystem du önskar.

CrossPrint stöder köp genom faktura, kreditkort (Mastercard och Visa), Paypal och Payolution. Kreditkortstransaktioner sker över krypterad sida. Vi använder oss av Saferpay och 3-D Secure-teknik, som uppfyller de mest rigorösa kraven på datasäkerhet. CrossPrint månar om kundens integritet. På vår hemsida, www.crossprint.at, kan du själv läsa mer om hur vi handska med kunduppgifter. Med CrossPrint som partner slipper du obehagliga överraskningar och oönskad spam.

CrossPrint har alltid drivit en tranparent verksamhet och arbetat för en nära kundkontakt. Vi finns alltid tillgängliga för dina frågor och förslag. Vår kundtjänst når du på telefon under kontorstid från måndag till fredag. Numret är+41 41 630 49 39. Skulle  du föredra email så är adressen info@crossprint.at eller kundendienst@crossprint.at.

CrossPrint hjälper dig att hitta prisvärda och miljövänliga alternativ. Nöj dig bara med det bästa. Besök oss på www.crossprint.at idag!

http://www.crossprint.at/brother/
http://www.crossprint.at/canon/

http://www.crossprint.at/lexmark/

 

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *