Symantec

Symantec är ett internationellt företag som ägnar sig åt datasäkerhet och har varit en aktör att räkna med sedan starten 1982. Mest kända är Symantec för sitt närmast klassiska antivirusprogram Norton Antivirus, men faktum är att företaget inte bara levererar säkerhetslösningar utan även kan det här med lagring och arkivering av data.

Företaget, vars huvudkontor finns i Kalifornien som så många andra i branschen, har under sina år i mjukvarubranschen hunnit köpa upp företag som Sygate Technologies, Veritas och Altiris och har i dagsläget 18 000 anställda över hela världen. Symantec är kända för sin erfarenhet, kompetens och sitt driv med att alltid hålla sig i framkant. Företaget har en rad produkter och utöver Norton Antivirus, som prisbelönas gång på gång, finner vi datorsäkerhetspaket Norton 360, spamförebyggande Norton AntiSpam och programmet PartitionMagic som partitionerar hårddiskar.

Symantec finns även i Sverige och kontoret ligger i Stockholmsförorten Kista, tillsammans med många andra världsledande teknikföretag. Företagets många säkerhetsprogram är kända för att vara top notch och för de som råkat ut för virus och andra dataangrepp har företaget också effektiva åtgärder för borttagning av virus och spionprogram. Misstänker du att du har problem med virus eller spionprogram kan du helt sonika slå en signal till Symantec. Det faktum att företaget har säkerhetsexperter som kan skanna din dator och lösa problemet på distans via fjärrstyrning gör att du slipper släpa iväg datorn någonstans när olyckan har varit framme. Det blir både enklare och tar mindre tid. Ta också del av företags webbsida för här finns mycket matnyttig information. nortonprodukter

This entry was posted in Uncategorized.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *